Praktijk Grip op Groei is een samenwerkingsverband van
orthopedagoog- generalisten en orthopedagogen

Wie zijn wij?

Bij Grip op Groei ondersteunen we niet alleen het kind en het gezin, maar ook elkaar, als collega's in processen tot verbetering en kwaliteitsborging.

Grip Op Groei

Wij zijn Linda, Vonne, Michelle, Larissa, Iris en Lara 

Linda is in 2014 de praktijk gestart om met enthousiasme, bevlogenheid en een persoonlijke benadering, expertise in te zetten voor jeugdigen en hun verzorgers in de regio Noord-Holland Noord. Door de loop van de jaren is onze praktijk gegroeid tot inmiddels dit prachtige team.

Wat vinden wij belangrijk

  • We sluiten aan bij de hulpvraag van de cliënt
  • We luisteren naar onze cliënten en evalueren regelmatig of we met elkaar op de goede weg zijn
  • Wij bieden behandelingen die bewezen effectief zijn (evidence based)
  • Wij volgen bij- en nascholing om onze expertise up to date te houden
  • Wij zijn aangesloten bij diverse kwaliteitsregisters waardoor onze diagnostiek en behandelingen up-to- date blijven en aan alle kwaliteitseisen voldoet.
  • Wij zijn alle dagen van de week beschikbaar voor behandeling
  • Wij bieden E-Health zorg aan
  • Wij vinden het belangrijk om in de gemeenten aanwezig te zijn en samen te werken met andere hulpverleners, scholen, wijkteammedewerkers e.a.

Werkwijze

Wij werken vanuit verschillende theoretische en therapeutische invalshoeken en hebben ruime ervaring met het behandelen van kinderen en hun ouders.

We leveren maatwerk, we kijken samen met u, uw kind en waar nodig de school of externe deskundigen rondom uw gezin wat u het beste zou kunnen helpen. We hebben veel ervaring in het begeleiden van kinderen met of zonder classificatie zoals (ADHD, ASS, dyslexie of dyscalculie), die problemen ondervinden op leergebied en/of sociaal emotioneel gebied.

Maar ook voor trauma behandeling, rouw en verdere sociale emotionele problemen kunt u bij ons terecht.

Openingstijden

Wij zijn alle dagen van de week beschikbaar voor behandeling (maandag t/m vrijdag)

Het team van Grip op Groei

wegwerkzaamheden

Graag willen we u laten weten dat er de komende weken/maanden wegwerkzaamheden rondom de praktijk plaatsvinden. De praktijk zal hierdoor met de auto minder goed bereikbaar zijn.