Home Team Visie Aanbod Voor kinderen/jongeren Praktijkinfo Aanmelden
Uw koptekst
Wie zijn wij?
© Praktijk Grip op Groei
Praktijk Grip op Groei is een samenwerkingsverband van orthopedagoog- generalisten en orthopedagogen. Wij zijn Vonne, Linda, Laura, Sanne en Nolda (afwezig op de foto). Linda is 8 jaar geleden deze praktijk gestart om met enthousiasme, bevlogenheid en een persoonlijke benadering, expertise in te zetten voor jeugdigen en hun verzorgers in de regio Noord-Holland Noord. Door de loop van de jaren is onze praktijk gegroeid tot inmiddels dit prachtige team.
* We sluiten aan bij de hulpvraag van de cliënt * We luisteren naar onze clië nten en evalueren regelmatig of we met elkaar op de goede weg zijn * Wij bieden behandelingen die bewezen effectief zijn (evidence based) * Wij volgen bij- en nascholing om onze expertise up to date te houden * Wij zijn aangesloten bij diverse kwaliteitsregisters waardoor onze diagnostiek en behandelingen up-to- date blijven en aan alle kwaliteitseisen voldoet. * Wij zijn alle dagen van de week beschikbaar voor behandeling * Wij bieden E-Health zorg aan * Wij vinden het belangrijk om in de gemeenten aanwezig te zijn en samen te werken met andere hulpverleners, scholen, wijkteammedewerkers e.a.
Wij werken vanuit verschillende theoretische en therapeutische invalshoeken en hebben ruime ervaring in het behandelen van kinderen en hun ouders. We leveren maatwerk, we kijken samen met u, uw kind en waar nodig de scholen of externe deskundigen rondom uw gezin wat u het beste zou kunnen helpen. We hebben veel ervaring in het begeleiden van kinderen met of zonder classificatie zoals (ADHD, ASS, dyslexie of dyscalculie), die problemen ondervinden op leergebied en/of sociaal emotioneel gebied. Maar ook voor trauma behandeling, rouw en verdere sociale emotionele problemen kunt u bij ons terecht. 

Wat vinden wij belangrijk?

Team